Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Ικαρια : Seismos Twra Ikaria Seismikh Donhsh 4 3 Rixter Boreioanatolika Toy Nhsioy Prisma Radio / Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν.

Σεισμοσ Ικαρια : Seismos Twra Ikaria Seismikh Donhsh 4 3 Rixter Boreioanatolika Toy Nhsioy Prisma Radio / Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν.. Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον.

Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Share on facebookshare on twitter. Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 32χλμ νοτιοανατολικά της ικαρίας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.

Seismos 4 1 Rixter Sthn Ikaria E8nos
Seismos 4 1 Rixter Sthn Ikaria E8nos from www.ethnos.gr
Σεισμός 4,1 ρίχτερ βορειοανατολικά της ικαρίας. Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την ικαρία. Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο enikos.gr, μετά τον σεισμό μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας ευθύμιος λέκκας. Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Πληγώθηκαν εκκλησίες, μνημεία και σε. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού, «στο κάστρο λυκούργου λογοθέτη στο πυθαγόρειο κατέρρευσαν τμήματα των τειχών του, ενώ κάποια τεμάχη τους κατακρημνίστηκαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ισχύ 3,1 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της ικαρίας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ. Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον. Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν. Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Επίκεντρο τα 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό. Ζημιές και στην ικαρία απο την ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βδ της σάμου με την ένταση να φτάνει τα 6.7 της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ.

Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της ικαρίας και της σάμου. Ζημιές και στην ικαρία απο την ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βδ της σάμου με την ένταση να φτάνει τα 6.7 της κλίμακας ρίχτερ.

Seismos Meta3y Samoy Kai Ikarias Lekkas Prokeitai Gia Metaseismo Twn 6 7 Rixter Sth Samo To 2020 Fysiologikh H E3eli3h
Seismos Meta3y Samoy Kai Ikarias Lekkas Prokeitai Gia Metaseismo Twn 6 7 Rixter Sth Samo To 2020 Fysiologikh H E3eli3h from i1.prth.gr
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο enikos.gr, μετά τον σεισμό μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας ευθύμιος λέκκας. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της ικαρίας και της σάμου. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Επίκεντρο τα 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 ρίχτερ.

Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του.

Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Ο πάρις καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο. Σεισμός 4,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός ανοικτά της ικαρίας. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ. Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπεθα. Ζημιές και στην ικαρία απο την ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βδ της σάμου με την ένταση να φτάνει τα 6.7 της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός 4,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός στα δωδεκάνησα, κοντά στην ικαρία σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα.

Ζημιές σε μουσεία και μνημεία σε σάμο, ικαρία, χίο (pics) ρωγμή εμφανίστηκε στο πόδι του υπερμεγέθους κούρου στο αρχαιολογικό μουσείο βαθέως. Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την ικαρία. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της ικαρίας και της σάμου. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπεθα.

Seismos Twra Seismos 4 1 Rixter Meta3y Samoy Kai Ikarias
Seismos Twra Seismos 4 1 Rixter Meta3y Samoy Kai Ikarias from cdn.i-diakopes.gr
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπεθα. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού, «στο κάστρο λυκούργου λογοθέτη στο πυθαγόρειο κατέρρευσαν τμήματα των τειχών του, ενώ κάποια τεμάχη τους κατακρημνίστηκαν στη θάλασσα.

Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον. Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Ο πάρις καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Πληγώθηκαν εκκλησίες, μνημεία και σε. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό του βάθος ήταν 15. Σεισμός 4,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός στα δωδεκάνησα, κοντά στην ικαρία σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα. Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον ισχυρό σεισμό στη σάμο. Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ.

Σεισμός 4,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός ανοικτά της ικαρίας σεισμοσ. Σεισμός 4 ρίχτερ στην ικαρία το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται σε απόσταση 233 χιλιομέτρων ανατολικά… 05/01/2020, 00:00